Om klinikken

Velkommen til ODINspecialklinik

Vi har specialiseret os i skulderrehabilitering samt behandling af diverse smerteproblematikker. Udover skulderbehandling, har vi kursusvirksomhed, hvor vi uddanner fysioterapeuter, ergoterapeuter og læger i konservativ skulderbehadnling samt genoptræning efter skulderkirurgi, hvor vi arbejder sammen med en af Danmarks dygtigste skulderkirurger, Klaus Bak (Kysthospitalet).

Vi har derudover almindelig fysioterapi, behandling af erektil dysfunktion samt diverse æstetiske behandlingstilbud.

Videoer

Om klinikken:
Klinikken er udrustet med de mest moderne faciliteter. Vi har akkustisk shockbølgebehandling, ultralydsscanning, laserbehandling, PDT behandling, vibrationsbehandling samt en række andre modaliteter.


Klinikken samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, og har naturligvissamarbejde med Sygesikringen Danmark.

Vi arbejder tæt sammen med Kroppens Hus, hvor vi også har selve klinikken liggende. Kroppens Hus har en række attraktive faciliteter, som vores patienter kan drage fordel af, ligesom vi har et tæt samarbejde med Kroppens Hus' mange dygtige og oftest specialiserede medarbejdere

Anden fysioterapi:


UNDERSØGELSE • BEHANDLING • TRÆNING


Vi tilbyder naturligvis også alle andre fysioterapeutiske behandlinger. Særligt ser vi mange patienter med hovedpine, piskesmæld, senfølger af hjernerystelse, idrætsskader samt overbelastningsskader.  I flæng kan nævnes tennisalbuer, hælsporer, knæskader m.m.


En anden stor patientgruppe er kroniske smertepatienter, som eksempelvis reumatologiske patienter, fibromyalgi patienter og neurologiske patienter. Disse tilbydes både decideret behandling samt undervisning i smertehåndtering. 

Hygiejne:
Hos ODINspecialklinik behøver du ikke medbringe lagen/håndklæde. Ved hver behandleing afdækkes med papir, og efter hver behandling vaskes/sprittes af. Vi går ikke på kompromis med hygiejning. Du har altid mulighed for selv at spritte hænder efter behandling.
Vi henstiller til alle patienter, at de melder afbud, hvis de har haft sygdom med opkast eller diarré inden for de seneste 72 timer. Sygdomsafbud vil ikke medføre udeblivelsestillæg.

Behandlere


John Odin, autoriseret fysioterapeut

Har specialiseret sig i skulder/nakke behandling samt reumatologiske lidelser (gigtsygdomme). Har arbejdet i tværfagligt reuma-team på privathospital, og har været i ekspertgruppe ved udarbejdelse af Kliniske retningslinjer for fysioterapi til patienter med Morbus Bechterew.


Har udgivet “Den Store Skulderbog” sammen med L. H. Sørensen.


Har siden 2014 arbejdet med klinisk hypnose, og bestod i 2016 Diplomuddannelsen fra Dansk Selskab for Klinisk Hypnose.


Har en fortid som divisionstræner i fodbold, og har arbejdet med idrætsskader på alle niveauer.


Medlem af følgende faglige selskaber - Danmark:

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

Dansk Selskab for Smerte og Fysioterapi

Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi

Dansk Selskab for Ultralydsscanning i Fysioterapi

Dansk Selskab for Klinisk Hypnose (bestyrelsesmedlem)


Medlem af følgende faglige selskaber - Internationalt:

EUSSER - European Society of Shoulder and Elbow Rehabilitation

European Society of Clinical HypnosisMaria Odin, autoriseret sygeplejerske

Har arbejdet på sygehus (mave/tarm kirurgisk afdeling) samt i kommunalt regi.


Arbejder med både træning, laserbehandling, shockbølgebehandling, kosmetisk behandling,akupunktur, smertebehandling, skulder- og idrætsbehandling. Er medunderviser på diverse kurser.


Tidligere divisionsfodboldspiller og træner.