Patientudtalelser

Behandling af frossen skulder:


 

I maj 2017 fik jeg konstateret en frossen skulder, og jeg forestillede mig, at jeg resten af livet skulle have indskrænket bevægelighed i skulderen og ikke kunne hverken svømme, dyrke yoga  eller køre langt i bil. Dystre udsigter!


John anbefalede mig, at jeg prøvede shockwave behandlinger, og efter tre behandlinger med en uges mellemrum er der sket intet mindre end et mirakel. Allerede efter den første behandling kunne jeg se og mærke en betydelig forskel i bevægeligheden, og umiddelbart efter anden behandling, var jeg i stand til at strække min arm lodret op i vejret uden smerter. I forhold til, at jeg indtil da kun havde kunnet løfte den til ca. 90 grader, var det intet mindre end fantastisk!!!


Fremgangen fortsætter her efter min 3. behandling, og jeg kan i overført betydning ”ikke få armene ned” over virkningen. Jeg er sikker på, at jeg efter yderligere et par behandlinger vil få fuld funktion af min højre arm og skulder, og jeg kan kun anbefale shockwave behandinger til andre, der lider af frossen skulder. Man kan mærke virkningen med det samme,  virkningen holder, og så går det bare fremad med bevægeligheden. Jeg er taknemmelig for, at jeg kom i behandling hos ODINspecialklinik.


-Lene Beckmann


 

 


Behandling af skulder ude af led:


Hos lægen fik jeg diagnosen frossen skulder. Jeg havde ulidelige smerter, og absolut ingen bevægelighed, og eneste hjælp var beskeden om, at jeg skulle holde mig i ro i otte uger. En kollega anbefalede mig, at kontakte ODINspecialklinik.


Efter grundig undersøgelse og scanning fik jeg der at vide, at skulderen ikke var frossen, men derimod ude af led. Klinikken kontaktede skadestuen, der skulle sætte leddet på plads. Efter undersøgelse på sygehuset, fik jeg at vide, at jeg kun havde en stor blodansamling - til trods for, at jeg slet ikke kunne bevæge skulderen.


Stor var frustrationen, da jeg tre steder havde fået tre diagnoser. Heldigvis vendte jeg tilbage til ODINspecialklinik, hvor de tog sagen i egen hånd. Fysioterapeuten satte min skulder på plads på få minutter. Det gav et højt "klonk" og herefter var den mobil og smertene var næsten væk. Godt jeg ikke lyttede til første råd om 8 uger med konstante smerter!

 


A-M Thomsen