Om klinikken

CORONA UPDATE: 

Sundhedsprofessionelle arbejder under særlige skærpede forhold, jævnfør regeringens anvisninger. Det betyder, at kun kritisk behandling varetages. Vi bakker naturligvis 100% op omkring disse restriktioner, og håber på jeres forståelse. 

Hvad er kritisk behandling: 

Kritisk behandling skal ses i et bredere perspektiv end livstruende. Sundhedsstyrelsen definerer kritisk som:

....en aktivitet, der er nødvendig for i betydelig grad at styrke, opretholde eller hindre forværring af et konkret individs sundhed, funktionsniveau, livskvalitet eller arbejdsevne ved aktiviteter....

.....Der er ikke kun tale om funktioner rettet mod sygdom men også mod fx funktionsniveau og -evne. Eksempelvis kan genoptræning være en kritisk funktion, da fravær af genoptræning hos fx en ældre person med et hoftebrud kan betyde, at et personen får et uopretteligt funktionsevnetab.


Konkrete eksempler:

Er du skulderopereret, og i første 2 faser (op til 11. uge efter operationen), vil du typisk have brug for undersøgelse og træningsvejledning. Har du mange smerter, kan der være behov for personlig konsultation i klinikken. Har du begrænset smerte, vil vi typisk kunne klare det via videokonsultation. 

Alle behov for træningsvejledning kan klares ved videokonsultation. Du vil få udarbejdet træningsprogram, demonstreret det, og modtage det i papirform viar mail. 

Symptomer på neurlogisk påvirkning (fx. udstråling fra nakke og ud i arm, eller fra lænd og ud i ben) vil typisk kræve personlig konsultation på klinik. 

Akutte traumatiske skader (fald/ulykker) bør typisk vurderes ved personlig konsultation. 

Langsomt opståede smerter bør i første omgang forsøges undersøgt ved videokonsultation. 

Smertebehandling, der sikrer mo forværing af livskvalitet, udføres stadig på klinikken, men med undagelse af personer, der er i risikogruppen (ældre på +80 år, lungesyge, nedsat imunforsvar, cancerpatienter, patienter med symptomer på covid-19 virus - forkølelse, influenza symptome, feber osv.). 
Har du symptomer ved ankomsten, vil du blive afvist.  Er du i tvivl om covid-19 symptomer, så læs mere på sst.dk


Er du i tvivl om ovenstående - så kontakt os. 

Vil du bestille tid til behandling eller videokonsultation, så kontakt os pr. telefon på 5186 9240. 


Velkommen til ODINspecialklinik

Vi har specialiseret os i skulderrehabilitering samt behandling af diverse smerteproblematikker. Udover skulderbehandling, har vi kursusvirksomhed, hvor vi uddanner fysioterapeuter, ergoterapeuter og læger i konservativ skulderbehadnling samt genoptræning efter skulderkirurgi, hvor vi arbejder sammen med en af Danmarks dygtigste skulderkirurger, Klaus Bak (Kysthospitalet).

Vi har derudover almindelig fysioterapi, behandling af erektil dysfunktion samt diverse æstetiske behandlingstilbud.

Videoer

Om klinikken:
Klinikken er udrustet med de mest moderne faciliteter. Vi har akkustisk shockbølgebehandling, ultralydsscanning, laserbehandling, PDT behandling, vibrationsbehandling samt en række andre modaliteter.


Klinikken samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, og har naturligvissamarbejde med Sygesikringen Danmark.

Vi arbejder tæt sammen med Kroppens Hus, hvor vi også har selve klinikken liggende. Kroppens Hus har en række attraktive faciliteter, som vores patienter kan drage fordel af, ligesom vi har et tæt samarbejde med Kroppens Hus' mange dygtige og oftest specialiserede medarbejdere

Anden fysioterapi:


UNDERSØGELSE • BEHANDLING • TRÆNING


Vi tilbyder naturligvis også alle andre fysioterapeutiske behandlinger. Særligt ser vi mange patienter med hovedpine, piskesmæld, senfølger af hjernerystelse, idrætsskader samt overbelastningsskader.  I flæng kan nævnes tennisalbuer, hælsporer, knæskader m.m.


En anden stor patientgruppe er kroniske smertepatienter, som eksempelvis reumatologiske patienter, fibromyalgi patienter og neurologiske patienter. Disse tilbydes både decideret behandling samt undervisning i smertehåndtering. 

Hygiejne:
Hos ODINspecialklinik behøver du ikke medbringe lagen/håndklæde. Ved hver behandleing afdækkes med papir, og efter hver behandling vaskes/sprittes af. Vi går ikke på kompromis med hygiejning. Du har altid mulighed for selv at spritte hænder efter behandling.
Vi henstiller til alle patienter, at de melder afbud, hvis de har haft sygdom med opkast eller diarré inden for de seneste 72 timer. Sygdomsafbud vil ikke medføre udeblivelsestillæg.

Behandlere


John Odin, autoriseret fysioterapeut

Har specialiseret sig i skulder/nakke behandling samt reumatologiske lidelser (gigtsygdomme). Har arbejdet i tværfagligt reuma-team på privathospital, og har været i ekspertgruppe ved udarbejdelse af Kliniske retningslinjer for fysioterapi til patienter med Morbus Bechterew.


Har udgivet “Den Store Skulderbog” sammen med L. H. Sørensen.


Har siden 2014 arbejdet med klinisk hypnose, og bestod i 2016 Diplomuddannelsen fra Dansk Selskab for Klinisk Hypnose.


Har en fortid som divisionstræner i fodbold, og har arbejdet med idrætsskader på alle niveauer.


Medlem af følgende faglige selskaber - Danmark:

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

Dansk Selskab for Smerte og Fysioterapi

Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi

Dansk Selskab for Ultralydsscanning i Fysioterapi

Dansk Selskab for Klinisk Hypnose (bestyrelsesmedlem)


Medlem af følgende faglige selskaber - Internationalt:

EUSSER - European Society of Shoulder and Elbow Rehabilitation

European Society of Clinical HypnosisMaria Odin, autoriseret sygeplejerske

Har arbejdet på sygehus (mave/tarm kirurgisk afdeling) samt i kommunalt regi.


Arbejder med både træning, laserbehandling, shockbølgebehandling, kosmetisk behandling,akupunktur, smertebehandling, skulder- og idrætsbehandling. Er medunderviser på diverse kurser.


Tidligere divisionsfodboldspiller og træner.

Copyright © All Rights Reserved